Kotimainen paino Helsingissä - DiPrint Oy

DiPrint Oy on syksyllä 2010 perustettu täyden palvelun suurkuva- ja digipainotalo. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Kaarelassa. Kovalla ammattitaidolla ja hyvällä asenteella varustettu noin 20 hengen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan asiakkaitamme nopeasti, joustavasti ja laadukkaasti, ajasta sekä ajankohdasta riippumatta. Tuotantomme käsittää suurkuvatulostuksen, digipainotuotteet ja näihin liittyvät jälkikäsittelytehtävät. Saat saman katon alta kaikki mainontaan tarvitsemasi tuotteet.

Painotuotteidemme laatu

Tavoitteenamme on kehittää ja kehittyä ja olla mukana ajan virrassa, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman hyvät ja kattavat palvelut.
Nykyaikaiset tuotantolaitteet, hyvä ammattitaito ja halu tehdä työt mahdollisimman hyvin ovat laatumme perusta. Pyrimme tekemään jokaisen työn ajatuksella alusta loppuun. Toimitamme tilatun työn luotettavasti sovittuna aikana sovittuun paikkaan.

Tuotetakuu

Mekään emme ole täydellisiä. Jos et ole tyytyväinen vastaanottamaasi tuotteeseen, niin ota yhteyttä ja kerro miksi. Ratkaistaan asia yhdessä ja huolehditaan siitä, että voimme jatkossa palvella sinua laadukkaammin. Otamme täyden vastuun tekemistämme töistä.

Voit aina ottaa yhteyttä ja kysyä - olemme täällä sinua varten

Oli painotuotteiden tarpeesi mikä tahansa, ota yhteyttä meihin jo tänään soittamalla tai jättämällä viesti yhteydenottolomakkeellamme.
 

Suosittele meitä

Yhteystiedot

DiPrint Oy
Laitilankuja 5
00420
HELSINKI
info@diprint.fi
www.diprint.fi
Laitilankuja 5, Helsinki

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Voit lähettää kysymyksesi tai tarjouspyyntösi myös yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian!