Meiltä saat laadukkaat suurkuvatulosteet sisä- ja ulkokäyttöön

Valmistamme kaikki markkinointiin tarvitsemasi suurkuvatulosteet.

Käytössämme on kahdeksan suurkuvatulostinta ja kaksi Zund-tasoleikkuria, joilla työt saadaan toimitettua nopealla ja joustavalla aikataululla. Palvelemme niin yksityisiä kuin yritysasiakkaita.

Suurkuvatulosteet

Messuseinät, messutiskit, tapetit, opasteet, hälyporttihuput, valokaappikuvat, roll-upit, pop-up seinät, suurtaulut monista eri materiaaleista vaikka akryylista, alumiinikomposiitista tai vanerista, a-standyt, arvontalaatikot, työmaataulut sekä kartat.

Myös erilaiset muotoon leikkaukset ovat mahdollisia lähes kaikille materiaaleillemme kahdella Zund- tasoleikkurillamme.

Kankaat

Meiltä saat myös kaikkiin tarpeisiin banderolleja.

Sublimaatiotulostimina meillä on D.Gen Teleios Grande 5 ja D.Gen Teleios Black 2500, joissa tulostusleveydet ovat 3,2 m ja 2,6 m. Käytössä olevia kankaita mm. Decotex, lippukangas, Microlux, Polymesh sekä erilaisia sisustuskankaita.

Meiltä löytyy myös oma ompelimo, joten tarvittavat ompelut kaikkiin kankaisiin sekä vinyylibanderolleihin onnistuvat nopeallakin aikataululla.

Suuret vinyylibanderollit tulostamme 3,2m leveällä ympäristöystävällisellä HP:n lateksitulostimella. Käyttämämme materiaalit ovat mm. Airtex, Mesh-reikävinyyli, Frontlit-umpivinyyli, Backlit-valokaappivinyyli, Lightex, Digitex sekä Canvas.

Tuotteisiin on mahdollista saada myös erilaisia kehyksiä tai telineitä, katso lisää täältä.

Tarrat

Meiltä saat erilaiset tarrat sekä pienet että suuret, auto, lattia, seinä- ja ikkunatarrat ja myös leikkuriteipit. Saat myös erittäin haasteellisiinkin pintoihin sopivia tarroja sekä pitkää kestoa vaativia tarroja. Myös esimerkiksi lyhytaikaiseen myymälämainontaan soveltuvaa staattista tarraa sekä kampanjatarraa löytyy meiltä.

Saat tarroihin myös laminoinnin ja muut tarvittavat jälkikäsittelyt meiltä.

Julisteet

Saamme tehtyä kaikenkokoiset julisteet ja muut paperitulosteet haluamastasi kuvamateriaalista. Painamme myös yksittäisiä julisteita esimerkiksi sisustuksessa käytettäväksi.

Jos haluamasi painotuote ei löytynyt esimerkki tuotteista, tai haluat niistä lisätietoja, autamme mielellämme sinua löytämään tarkoitukseesi sopivimman materiaalin.

Tarjoamme kaikille suurkuva tuotteillemme myös asennuspalvelua.

Kysymykset ja tarjouspyynnöt

Vastaamme mielellämme lisätiedusteluihin ja tarjouspyyntöihin! Voit joko soittaa meille tai lähettää viestin yhteydenottolomakkeellamme.

suurkuvatulosteet

Suosittele meitä

Yhteystiedot

DiPrint Oy
Laitilankuja 5
00420
HELSINKI
info@diprint.fi
www.diprint.fi
Laitilankuja 5, Helsinki

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Voit lähettää kysymyksesi tai tarjouspyyntösi myös yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian!