Sivu on vielä työn alla.

Eco Displayn myynti- ja promootiotuotteet, katso lisää täältä.

Roll upit ja messutelineet

Roll up-telineet

Expolinc Roll up compactExpolinc Roll Up Compact
Roll Up Compact on edullinen, pienikokoinen ja todella helppokäyttöinen roll up. Säädettävä teleskooppitanko mahdollistaa kuvan korkeuden säätämisen. Kuvavuota on helppo ja nopea kiinnittää kantta avaamatta. Saatavilla leveyksissä 850mm ja 1000mm.

expolinc roll up classicExpolinc Roll Up Classic
Palkittu, heti valmis ja tukeva roll up toistuvaan käyttöön. Tässä telineessä kuvavuota pysyy varmasti puhtaana ja suorassa. Saatavilla viidessä eri leveydessä 700mm, 850mm, 1000mm, 1150mm ja 1450mm.

Expolinc Roll Up ProfessionalExpolinc Roll Up Professional
Roll Up esittelyjärjestelmä vaativampaan käyttöön. Viimeistelty ulkonäkö, lakattu pinta ja piilotetut ruuvinkannat. Kuitenkin helppokäyttöinen ja kasaamiseen kuluu aikaa alle minuutti. Soveltuu toistuvaan käyttöön ja kuvanvaihto on helppoa ilman työkaluja. Saatavana myös kaksipuoleisena. Leveys 850mm yksi- tai kaksipuolisena.

Liput

Tider-Beach-Flag-lippurungotTider Beach Flag -lippurungot
Beach Flag lippurungot saatavilla neljä eri kokoa:
Tomitetaan pussissa.

 • S – korkeus 2.5m
 • M – korkeus 3.1m
 • L – korkeus 4.1m
 • XL – korkeus 5.2m

Tider Wind Flag -lippurungotTider Wind Flag -lippurungot
Wind Flag L on lippu tuulisille paikoille. Katso oheisesta tiedostosta lipun kaava. Valitse käyttötarkoitukseen sopiva jalka. 

Expolinc Flag SystemExpolincin Flag System
Expolincin Flag Systemissä saat kaksi erilaista lippua yhdessä järjestelmässä. Valitse oikea muoto käyttökohteen mukaan: kaareva tai suorakulmainen. Nämä liput soveltuvat maastoon kuin maastoon, valitset vain x-jalan tai maapiikin. Runko on vakaa ja tukeva, joten se kestää koviakin sääoloja.

 • Suorakaidemallisen lipun koko 3000x1000
 • Kaarevan mallin koko 4500x1000

Jalustat lippurungoille

 • Maapiikki FB-3-2 lippurungoille. Paino 1kg.
 • Kairajalka lippurungolle. Paino 0,9kg.
 • Ristikkojalka lippurungolle. Paino 4kg.
 • Säiliöjalka vedellä tai hiekalla täytettäväksi. Paino tyhjänä 1,6kg, esim. vedellä täytettynä 20kg.

Kuvaseinät

Expolinc Soft ImageExpolinc Soft Image
Soft Image mahdollistaa useammankin metrin kuvaseinän säilytyksen ja kuljetuksen paikan päälle helposti ja vaivattomasti. Kuvakangas on valmiiksi kiinni telineessä, jolloin sen kokoaminen tapahtuu muutamassa sekunnissa. Tämä kuvaseinä on todella kevyt ja siisti, sillä pingotus estää kankaan ryppyyntymisen. Kestävä rakenne soveltuu useimmille kankaille. Saatavilla useita ruutukokoja.

Expolinc 4 Screen ClassicExpolinc 4 Screen Classic
4 Screen Classic on kustannustehokas tapa saada viestisi näkymään. Se sopii erinomaisesti tapahtumiin ja suurempiin kampanjoihin, jolloin on tärkeää huomioida hinta sekä aika, jossa viesti saadaan esille. Kokoaminen on helppoa ja seinäkkeen saa pystyyn alle minuutissa, kuvanvaihtokin hoituu helposti paikan päällä. Yksinkertaisesta muotoilusta huolimatta seinäke on vakaa painotetun takakepin ansiosta. Saatavilla eri kokoja.

Expolinc Pop Up Magnetic Expolinc Pop Up Magnetic 
Mainostelineen tai messuseinäkkeen rakentaminen on nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin! Expolinc Pop Up Magnetic on kokonaisuus eri korkuisia ja syvyisiä, kaarevia ja suoria seinäkkeitä, joiden asentaminen on äärimmäisen helppoa – etkä tarvitse edes työkaluja. Voit rakentaa kokonaisen messuosaston vartissa ilman työkaluja. Rajattomat mahdollisuudet yhdistellä eri kokoonpanoja ja lisäosia. Kuvavuodat liitetään seinäkkeisiin magneettijärjestelmän avulla, jolloin ne ovat vaihdettavissa nopeasti.

Kokoontaitettuna vievät vähän tilaa ja ovat helppoja kuljettaa mukana. Saatavilla lukuisia eri kokoonpanoja.

Tider Jumbobanner kuvaseinäTider Jumbobanner kuvaseinä
Mainostelineen tai messuseinäkkeen rakentaminen on nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin! Expolinc Pop Up Magnetic on kokonaisuus eri korkuisia ja syvyisiä, kaarevia ja suoria seinäkkeitä, joiden asentaminen on äärimmäisen helppoa – etkä tarvitse edes työkaluja. Voit rakentaa kokonaisen messuosaston vartissa ilman työkaluja. Rajattomat mahdollisuudet yhdistellä eri kokoonpanoja ja lisäosia. Kuvavuodat liitetään seinäkkeisiin magneettijärjestelmän avulla, jolloin ne ovat vaihdettavissa nopeasti.

Kokoontaitettuna vievät vähän tilaa ja ovat helppoja kuljettaa mukana. Saatavilla lukuisia eri kokoonpanoja.

Tiskit ja laukut

Expolinc Stand UpExpolinc Stand Up
Erittäin vakaa ja helppokäyttöinen tiski tapahtumaan kuin tapahtumaan. Vie vähän tilaa, joten on helppo kuljettaa sekä kasata. Saatavilla kaksi erilaista mallia, suorakaiteen sekä timantin muotoinen. Vaihdettavissa olevat kuvavuodat mahdollistavat tiskin pitkäaikaisen käytön sekä muunneltavuuden eri tilaisuuksiin.

 • Universal leveys 1206mm / korkeus 1022mm
 • Info leveys 790mm / korkeus 1022mm

Expolinc Soft Image CounterExpolinc Soft Image Counter
Soft Image Counter toimii samaan tapaan kuin Expolinc Soft Image -kuvaseinä. Tiskin kangas on tarrakiinnitteinen ja vankka rakenne estää kankaan ryppyyntymisen, jolloin lopputulos on siisti ja suora. Tiski on helppo koota ja todella kevyt kuljettaa. Sisähyllyiltä löytyy tilaa esitteille tai muille markkinointimateriaaleille.

Expolinc Case & CounterExpolinc Case & Counter
Case ja Counter on tilava pyörällinen kuljetuslaukku, josta rakennat vakaan ja näyttävän tiskin muutamassa minuutissa. Tämä on vankka vaihtoehto kun kuljetettava materiaali on painavaa tai sitä on paljon. Kuljetuslaukku on tilava, mutta silti järkevän kokoinen mahtuakseen lähes kaikkiin autoihin.

Expolinc Standard CaseExpolinc Standard Case
Vahva pyörällinen kuljetuslaukku, joka on tehty Expolic Pop Up -järjestelmille, mutta soveltuu myös muiden Expolinc-telineiden kuljetukseen. Laukku muuntuu tiskiksi kun kuvavuota kieritetään laukun ympärille ja pöytälevy asetetaan paikoilleen.

Esitetelineet

Expolinc Brochure Stand DoubleExpolinc Brochure Stand Double
Kaksipuoleisella esitetelineellä säästät tilaa ja saat näkyvyyttä molempiin suuntiin. Lukitusmekanismi tekee telineestä tukevan ja turvallisen. Esitteet voidaan pinota suoraan telineeseen, jonka jälkeen se taitetaan kasaan sellaisenaan kuljetuslaukkuun. Esitteet pysyvät suorassa ja siististi kuljetuksen ajan. Saatavilla kovalla tai pehmeällä kuljetuslaukulla. Tyylikäs ulkomuoto ja laadukas ja naarmuuntumaton materiaali.

Expolinc Brochure StandExpolinc Brochure Stand
Tyylikkään ulkomuodon omaava näppärä esiteteline. Helppokäyttöinen ja heti valmis. Esitteet voidaan pinota suoraan telineeseen, jonka jälkeen se taitetaan kasaan sellaisenaan kuljetuslaukkuun. Esitteet pysyvät suorassa ja siististi kuljetuksen ajan. Saatavilla kovalla tai pehmeällä kuljetuslaukulla. 

Expolinc 4 BrochureExpolinc 4 Brochure
4 Brochure koostuu läpikuultavasta kankaasta valmistetuista esitetaskuista. Esiteteline on todella kevyt ja helppo rullata käytön jälkeen pieneen tilaan. Keveydestä huolimatta teline on tukevarakenteinen. Saatavilla 4 tai 8 taskulla.

Muut telineet

Expolinc Info StandExpolinc Info Stand
Vihdoinkin tyylikäs infoteline! Viesti asetetaan levyjen väliin, jolloin kirkas akryylilevy pitää esitteen suojassa. A4 koon esitelevyjä (Expolinc Info Stand angled) voidaan käyttää joko vaaka- tai pystyasennossa, A3 (Expolic Info Stand straight) vaaka-asennossa.

Expolinc Flat Base & Magnet FrameExpolinc Flat Base & Magnet Frame
Magnet Frame on kaksipuoleinen kehys rullattaville, helposti kuljetettaville kuville. Kuva kiinnittyy tarkasti magneetteihin sekunneissa. Kehys on viimeistelty alumiininauhalla. Flat Base on suositun Magnet Frame -kehyksen uusi paras kaveri. Tyylikäs jalusta piilottaa ruuvit alleen.

Expolinc Panel BaseExpolinc Panel Base
Tyylikäs ja tukeva jalusta minkä tahansa muotoisille, jopa 19mm levyille ja paneeleille. Helppo asennus ilman porausta. Lukitusavaimelle oma paikkansa telineen pohjassa. Jalusta on niin tukeva, että koko järjestelmä voidaan nostaa pystyyn tarttumalla paneeliin. Saatavilla kolmea eri kokoa.

Expolinc Pole systemExpolinc Pole system
Pole System paneelin mittoja voidaan vaihdella sekä korkeus- että leveyssuunnassa. Järjestelmä on saatavana myös kaksipuoleisena. Helppo koota todella nopeasti. Tukijalat avataan yksinkertaisella otteella, sitten vedetään portaaton teleskooppivarsi ylös ja kiinnitetään yksi tai kaksi paneelia.

Expolinc Graphic ProfileExpolinc Graphic Profile
Järkevä alumiininen roikko ilman jousimekanismia, jolloin se voidaan helposti leikata haluttuun pituuteen. Kuva kiinnitetään napsauttamalla, joten ruuveja tai liimaa ei tarvita. Teline kannattelee jopa 0,8mm paksuisia julisteita tai bannereita. Profiili roikkuu suorassa ja näyttää samanlaiselta molemmin puolin tai voidaan kiinnittää seinään poraamalla. Profiilin pituus 2000mm, materiaalin enimmäispaksuus 0,8mm.

Suosittele meitä

Yhteystiedot

DiPrint Oy
Laitilankuja 5
00420
HELSINKI
info@diprint.fi
www.diprint.fi
Laitilankuja 5, Helsinki

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Voit lähettää kysymyksesi tai tarjouspyyntösi myös yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian!