Meiltä saat erilaiset painotuotteet laadukkaasti ja lyhyellä toimitusajalla

Meille asiakkaiden tyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää, ja toimitamme ainoastaan parasta laatua. Saat toimitettua materiaalit meille helposti ja nopeasti sähköisessä muodossa.

Tuotteemme

Yrityksellämme on kaksi Ricoh-digipainokonetta, joilla painamme laadukkaita painotuotteita paperille, muoville ja tarralle. Maksimikoko digipainotuotteissamme on noin 300 x 680 mm. Meillä on mahdollisuus painaa tavallisen 4-väripainatuksen lisäksi myös valkoista väriä ja kohdennettua kiiltoa lisäävää väritöntä kirkastetta. Jälkikäsittelynä tuotteille voimme tehdä wiresidonnan, nidonnan, erilaisia laminointeja, taittamista helpottavan nuuttauksen, perforoinnin eli repäisylinjan, tuotteiden personoinnin muuttuvalla datalla sekä tuotteiden postituksen. Tulostimemme printtaavat työt nopeasti, ja kaikkine vaiheineen painotuotteet voivat valmistua jopa muutamassa tunnissa!

esitteet

Käyntikortit

Edustava ja persoonallinen käyntikortti erottaa sinut massasta, ja jäät helpommin ihmisten mieliin. Meiltä saat valitsemasi käyntikortin printattuna haluamallesi materiaalille ja haluamaasi muotoon. Kokeile esimerkiksi hieman paksummasta kartongista valmistettua käyntikorttia tai erilaisilla kohokuvioilla tehostettua käyntikorttia. Värillisillä pinnoilla voit käyttää tehosteena myös valkoista painoväriä. 

Esitteet ja flyerit

Painamme erikokoiset esitteet ja flyerit värillisinä tai mustavalkoisina. Teemme myös erilaisia sidontoja ja taitettuja tuotteita asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tarrat

Tarrat ovat innovatiivisia ja hauskoja markkinointimateriaaleja! Saat meiltä persoonalliset osoitetarrat ja muut toimistokäytössä tarvittavat tarrat. Tarrat voidaan painattaa värillisinä tai mustavalkoisina matalle tai kiiltävälle tarralle. Tasoleikkuriemme ansiosta myös erikoisemmat muodot onnistuvat!

Lehdet, vihkot ja kalenterit

Teemme painotuotteiden wiresidontaa ja stiftausta, jolloin saat meiltä myös erilaiset monisivuiset painotuotteet. Painamme esimerkiksi erilaiset lehdet, vihkot ja kalenterit asiakkaiden materiaaleista.

Kirjekuoret

Painatetut kirjekuoret nostavat heti yrityksen tai muun organisaation profiilia ja luovat uskottavuutta yhteisölle. Saat kirjekuoria erikokoisina sekä ikkunalla tai ilman. Saat painatuksen myös joko kuoren etu- tai takapuolelle.

Ruokalistat

Ruokalistat kertovat ravintolastasi paljon, ja siksi on tärkeää panostaa hyvin painatettuihin ruokalistoihin. Teemme esimerkiksi nidotut, taitetut tai yhden arkin ruokalistat. Meiltä saat myös erilaisia materiaalivaihtoehtoja, jotka palvelevat parhaiten ruokalistojen käyttötarkoitusta. 

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Vaikka haluamasi painotuote ei löytynyt esimerkkituotteistamme, saat sen mitä luultavimmin meiltä. Soita ja kysy lisää, tai lähetä viesti yhteydenottolomakkeellamme!

Suosittele meitä

Yhteystiedot

DiPrint Oy
Laitilankuja 5
00420
HELSINKI
info@diprint.fi
www.diprint.fi
Laitilankuja 5, Helsinki

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Voit lähettää kysymyksesi tai tarjouspyyntösi myös yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian!